Improvisatietoneel voor kinderen
Improvisatietoneel voor kinderen

Workshops

Tijdens een workshop theatersport/improvisatie toneel staat het plezier hebben voorop. De ervaring leert dat zelfs kinderen die het erg spannend vinden om toneel te spelen, aan het eind van de workshop een stuk losser zijn. Door middel van een warming-up en oefeningen worden kinderen geprikkeld om hun fantasie te gebruiken, zodat ze aan het eind van de workshop een korte geïmproviseerde scène kunnen spelen.  In overleg kan er een thema terug komen in de workshop.

 

Duur: gemiddeld 1,5 uur. De inhoud en duur van de workshop is aan te passen aan de wensen van de groep.

 

Voor wie?

Buitenschoolse opvang

Basisscholen

Bijzondere (naschoolse) opvang of behandelgroepen

 

De workshop wordt gegeven in groepen van maximaal 15 kinderen.
Vooraf vindt er altijd afstemming plaats over de wensen, zodat er een aanbod op maat gemaakt kan worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een lessenreeks samen te stellen. 

 

Locaties:

Regio Asten / Someren / Deurne / Helmond

Bij u op locatie

 

Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Wat anderen zeggen over een workshop van Bloei Kids:

“Je houdt het spannend en interessant tegelijk, ook erg leuk om naar te kijken. Ik weet zeker dat elk kind genoten heeft.”

“ Het was super leuk om te zien en om te doen. Echt een aanrader.”

“ Super leuke workshop. Heel veel interactie en de kinderen worden zelf aan het denken gezet. De kinderen zijn super enthousiast en doen super mee. Ik vind het een goede opbouw: klein beginnen en dan verder opbouwen. Super dat elk kind erbij betrokken wordt, ook de bank. Zo gingen een paar kinderen die eerst niet mee wilden doen toch meedoen. “